Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Bouwtechnisch adviesbureau

BT-Adviesbureau is een bouwtechnisch adviesbureau dat u graag van dienst is bij de verbouwing of renovatie van uw huis in de omgeving van Zaandam. Wij helpen u bijvoorbeeld met het aanvragen van een omgevingsvergunning of het maken van een bijzonder schetsontwerp. Ons bouwtechnisch adviesbureau is gevestigd in Broek op Langedijk, nabij Zaandam.

BT-Adviesbureau: een bouwtechnisch adviesbureau sinds 1990 in de buurt van Zaandam

Bij het bouwtechnisch adviesbureau BT-Adviesbureau, nabij Zaandam, helpen we u door middel van diverse diensten. Zo ontwerpen, tekenen, berekenen en begeleiden we alles omtrent uw verbouwing of renovatie. Ook wanneer u een nieuwbouwwoning bouwt zijn we u graag van dienst. Tijdens onze werkzaamheden vinden we open en duidelijke communicatie erg belangrijk zowel intern als naar de klant. De succesvolle realisatie van uw project staat of valt namelijk met goed overleg en hierdoor blijven uw wensen op bouwkundig en constructief vlak centraal staan!

Wanneer u kiest voor een traject bij ons bouwtechnisch adviesbureau in de buurt van Zaandam, start uw traject mogelijk met een bijzonder schetsontwerp. Hierbij staan uw wensen en eisen centraal! Vervolgens verwerken onze tekenaars het ontwerp in bouwkundige tekeningen en maken zij het bestek op. Vervolgens worden de constructieve berekeningen en tekeningen uitgewerkt door de constructeurs. Bij al deze handelingen staat uw veiligheid voorop. We houden rekening met alle veiligheidseisen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar het telefoonnummer: 0226 – 341 647. U bent bij ons verzekerd van een persoonlijke service en kwalitatieve berekeningen en tekeningen.

Andere bezoekers bekeken ook: