Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Renovatie gebouwen Noord-Holland

Bij de renovatie van gebouwen in bijvoorbeeld Noord-Holland komt veel kijken. Laat u daarom ondersteunen door BT-Adviesbureau. Wij zijn bouwkundig technisch adviesbureau dat u helpt met het ontwerpen, tekenen, berekenen en begeleiden van de renovatie van uw gebouwen in Noord-Holland.

Schakel BT-Adviesbureau in bij de renovatie van gebouwen in Noord-Holland

Binnen BT-Adviesbureau werken twee disciplines samen namelijk: BT-Architecten en BT-Constructeurs. Door deze samenwerking kunnen we een totaalpakket bieden wanneer u inschakelt voor advies bij de renovatie van gebouwen in Noord-Holland.

Als u kiest voor BT-Adviesbureau start het traject met een gesprek met een architect. Deze is zeer ervaren en maakt op basis van uw wensen een bijzonder schetsontwerp. Dit ontwerp wordt uitgewerkt tot bouwkundige tekeningen en maken het bestek op. De uitwerking van de constructieve berekeningen is in handen van de constructeurs. Zij hebben een oog voor veiligheid.

Aanvragen van omgevingsvergunningen

Naast dat wij u kunnen helpen met berekeningen en tekeningen, verzorgen we ook aanvragen voor omgevingsvergunningen. Deze heeft u wellicht nodig bij de renovatie van gebouwen in Noord-Holland. Weet u niet precies of u deze nodig heeft?  Wij adviseren u graag!

Wij helpen u graag!

Schakelt u BT-adviesbureau in voor de renovatie van uw gebouwen in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via 0226 – 341 647. Onze medewerkers helpen u graag met uw (ver)bouw- of renovatieproject!

Andere bezoekers bekeken ook: