Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Dakopbouw Alkmaar

Wilt u een etage op uw huis bouwen en zoekt u een bedrijf dat de dakopbouw in bijvoorbeeld de omgeving van Alkmaar, Zaandam of Heerhugowaard kan verzorgen? Schakel dan BT-Adviesbureau in. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig technisch adviesbureau dat al sinds 1990 bestaat. Door duidelijke communicatie en veel ervaring kunnen wij alle berekeningen voor uw dakopbouw in Zaandam, Heerhugowaard en Alkmaar voor uw uitvoeren.

Laat de berekeningen rondom uw dakopbouw in Zaandam, Heerhugowaard of Alkmaar verzorgen door BT-Adviesbureau

Wanneer u een hele of halve etage op uw woonhuis of bedrijfspand wilt laten zetten, is het van belang dat er goede berekeningen worden uitgevoerd. Wij kunnen u met onze kennis en expertise hierbij uitstekend van dienst zijn. We kunnen niet alleen alle berekeningen rondom uw dakopbouw in Zaandam, Heerhugowaard en Alkmaar, verzorgen, maar ook assisteren bij het plaatsen van een dakkapel. Hierbij wordt er door onze constructeurs een statische berekening gemaakt. Bij het maken van deze berekeningen wordt er rekening gehouden met diverse belastingen waaronder wind en sneeuw. Dit is nodig om te concluderen of er aan de eisen wordt voldaan. Wanneer de berekening is afgerond, worden de benodigde tekeningen gemaakt.

Verschillende werkzaamheden

BT-Adviesbureau bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van bouwkunde en constructie. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Nieuwbouwwoning of -bedrijfspand;
  • Verbouwingen: uitbreidingen, dakopbouw, dakkapel en herindelingen/herbestemming;
  • Herstel: renovatie, gevelherstel, gevelwijziging en funderingsherstel.

Als u kiest voor de diensten van BT-Adviesbureau begint u het traject voor de dakopbouw voor uw huis in Zaandam, Heerhugowaard of Alkmaar met een gesprek met een ervaren architect. Deze zet uw wensen om in een bijzonder schetsontwerp. Vervolgens werken de tekenaars de bouwkundige tekeningen uit en regelen ze alles omtrent de omgevingsvergunning en maken ze het bestek op. Tot slot werken de constructeurs de constructieve berekeningen uit en kunt u aan de slag met de bouw!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van BT-Adviesbureau? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0226 – 341 647. Wij zijn u graag van dienst bij uw projecten in de bouw of dakopbouw in de buurt van Zaandam, Heerhugowaard en Alkmaar.

Andere bezoekers bekeken ook: