Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Omgevingsvergunning Hoorn

Heeft u bouwplannen waarvoor een omgevingsvergunning vereist is in de omgeving van Hoorn of Heerhugowaard? En heeft u geen idee hoe u dit moet doen? Schakel dan de hulp van BT-Adviesbureau in. Wij ontwerpen, tekenen, berekenen en begeleiden alles omtrent uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Daarnaast verzorgen we omgevingsvergunningen, ook wel bouwvergunningen genoemd.

Laat uw omgevingsvergunning voor uw woning in Hoorn of Heerhugowaard aanvragen door BT-Adviesbureau

Wanneer u bouwplannen heeft in de omgeving van Heerhugowaard of Hoorn, moet u in sommige gevallen een zogenaamde omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente. Denk hierbij aan bouwplannen als het uitbreiden van een woning buiten bepaalde afmetingen. Wij helpen u met vast te stellen of een vergunning noodzakelijk is en verzorgen de benodigde stukken voor een omgevingsvergunning in Heerhugowaard of Hoorn. De benodigde stukken zijn in veel gevallen:

  • Een berekening van de constructie;
  • Een tekening van de constructie;
  • Een bouwkundige tekening;
  • Ventilatie berekeningen;
  • Daglichtberekening;
  • EPG-berekening.

Wij hebben constructeurs, bouwkundige tekenaars en een architect in dienst die alle bovenstaande stukken verzorgen wanneer u ons inschakelt. De tekeningen maken we in het internationaal bekende 3D-tekenprogramma REVIT.

Wanneer al de benodigde stukken af zijn dienen wij, voor u als gemachtigde, de aanvraag in via de online omgeving, het Omgevingsloket Online (OLO). Vervolgens heeft de gemeente maximaal zes weken om te beoordelen of uw plannen aan de eisen voldoen en alle documenten aanwezig zijn. Wanneer deze worden goedgekeurd ontvangt u een omgevingsvergunning en is het tijd om aan de slag te gaan!

Ook wanneer u geen omgevingsvergunning nodig heeft

Heeft u nu geen omgevingsvergunning nodig, maar gaat u uw huis in Heerhugowaard of Hoorn wel renoveren of verbouwen? Dan kunt u ons ook inschakelen. Wij kunnen uw bouwaanvraag van ontwerp tot constructieve berekeningen en tekeningen uitvoeren. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op via het telefoonnummer: 0226 – 341 647. Wij helpen u graag!

Andere bezoekers bekeken ook: