Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Bouwkundig adviesbureau Noord-Holland

BT-Adviesbureau is een bouwkundig adviesbureau nabij Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Wij tekenen, ontwerpen, berekenen en begeleiden alles rondom de bouw van nieuwbouw, een verbouw of renovaties. Wij bieden u een totaalpakket door onze samenwerking van architecten en constructeurs. Schakelt u ons in?

BT-Adviesbureau: een ervaren bouwkundig adviesbureau in Noord-Holland

Wanneer u ons bouwkundig adviesbureau nabij Alkmaar in Noord-Holland inschakelt, verzorgen wij het gehele proces voor de bouwaanvraag of omgevingsvergunning. Van eerste tekening tot het indienen van de aanvraag bij gemeente. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor onder andere het maken van EPC-berekeningen.

Ons bouwkundig adviesbureau nabij Alkmaar in Noord-Holland heeft veel ervaring en is opgericht in 1990. Sinds die tijd hebben we veel ervaring opgedaan door uiteenlopende projecten. Dit zorgt ervoor dat we bij veel projecten adviseren en werkzaamheden verrichten. Zo kunnen we u adviseren over hoe u kunt besparen op materialen. Denk bijvoorbeeld aan de manier van bouwen. Maar we kunnen ook een raming maken van de totale bouwkosten. We kunnen u dus op vele verschillende manieren van dienst zijn!

Ga voor duidelijke communicatie

Bij BT-Adviesbureau vinden we duidelijke communicatie erg belangrijk. Wij weten namelijk dat een succesvolle realisatie van uw project staat of valt met goed overleg. Alleen hierdoor kunnen wij uw wensen verwezenlijken. Klinkt de duidelijke communicatie en de diensten van ons bouwkundig adviesbureau nabij Alkmaar in Noord-Holland u goed in de oren? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer: 0226 – 341 647. Wij helpen u graag met ons veelzijdige dienstenpakket.

Andere bezoekers bekeken ook: