Deskundig
Flexibel
Jarenlange ervaring

Bouwvergunning Den Helder

Gaat u verbouwen of renoveren en heeft u een bouwvergunning nodig in de omgeving van Den Helder of Alkmaar? Of weet u niet zeker of u voor uw renovatie in Den Helder of Alkmaar een bouwvergunning nodig heeft? Schakel dan BT-Adviesbureau in. Wij zijn een bouwkundig technisch adviesbureau dat u van dienst is bij het aanvragen van een bouwvergunning in de buurt van Alkmaar en Den Helder.

Een bouwvergunning in de omgeving van Den Helder en Alkmaar laat u eenvoudig aanvragen door BT-Adviesbureau

Een bouwvergunning wordt ook wel een omgevingsvergunning genoemd. Deze vergunning heeft u nodig wanneer u bepaalde aanpassingen wilt uitvoeren aan uw huis die bijvoorbeeld buiten bepaalde afmetingen vallen. BT-adviesbureau helpt u door alle benodigde stukken op te stellen voor uw bouwvergunning. Meestal zijn dit de volgende stukken:

  • Daglichtberekening;
  • Een tekening van de constructie;
  • Ventilatie berekeningen;
  • Situatietekening;
  • Bouwbesluittoets;
  • EPG-berekening;
  • Een berekening van de constructie;
  • Een bouwkundige tekening.

De constructeurs, bouwkundige tekenaars en architect die deze stukken verzorgen, maken de tekeningen in REVIT. Dit is een internationaal bekend 3D-tekenprogramma dat veel wordt gebruikt door tekenaars.

Machtigen voor de aanvraag

Als wij alle benodigde stukken aanleveren, heeft u de keuze om zelf uw aanvraag in te de dienen of het ons te laten doen. Wanneer u ons hiervoor machtigt dienen wij de aanvraag in via de online omgeving, het Omgevingsloket Online (OLO). De gemeente behandelt deze aanvraag binnen zes weken en beoordeelt of alle documenten aan de eisen voldoen. Als alle documentatie is goedgekeurd, ontvangt u een bouwvergunning voor uw (ver)bouwproject in de buurt van Den Helder of Alkmaar.

Neem contact met ons op

Wilt u onze hulp bij het aanvragen van een bouwvergunning? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0226 – 341 647. Via dit telefoonnummer kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie krijgen. Onze medewerkers helpen u graag met de aanvraag van uw bouwvergunning in Alkmaar of Den Helder!

Andere bezoekers bekeken ook: